Ohjelma syksyllä 2020

Naantalin Kirjajuhlat_logo-2.png

Meitä hemmotellaan tänä syksynä Naantalin Kirjajuhlien kirjailijavierailuilla – tai siis syysvierailujen sarjalla. Tule ihmeessä mukaan vierailuille, joita järjestetään sekä Naantalin kylpylässä että Kristoffer-salissa. 

Turvävälit on huomioitu sekä Naantalin kylpylässä että Kristoffer-salissa.

Liput kaikkiin tapahtumiin maksavat 12 euroa / kpl. Osta lippusi ennakkoon Pienestä Kirjapuodista tai ovelta puolta tuntia ennen tapahtumaa, mikäli lippuja jää ovelle myyntiin. 

PERUUTETTU - Perjantaina 11.12. klo 18

 

pakopiste_pienennetty-558x372.jpg

Olemme joutuneet peruuttamaan tämän kirjailijavierailun johtuen yleisötilaisuuksien koronarajoituksista.

Kirjailija Nina Honkanen ja näyttelijä/kirjailija Hannu-Pekka Björkman ovat kutsuneet nimekkään joukon maamme eturivin kirjailijoita kuvaamaan erikokoisia todellisuuksia, joissa pysähtyminen on välttämätöntä. Syntyi teos nimeltä Pakopiste, jonka kirjoittamiseen osallistuivat Hannu-Pekka Björkman, Annina Holmberg, Nina Honkanen, Juha Hurme, Jenni Kirves, Tommi Melender, Antti Nylén, Hannu Raittila, Juha Seppälä ja Helena Sinervo.

 

Nina Honkanen ja Hannu-Pekka Björkman tulevat kertomaan kirjasta Naantalin Kirjajuhlien kutsumina Naantalin Kylpylään perjantaina 11.12 klo 18. Liput 12e (sisältää kahvin ja leivonnaisen) Pienestä Kirjapuodista tai puoli tuntia ennen ovelta.

SYKSYN 2020 AIEMPAA OHJELMAA:

Lauantaina 17.10. klo 15


Kirjailijat Selja Ahava ja Anni Kytömäki ovat haastateltavina Naantalin Kylpylässä. Luonto on pääroolissa kummankin loistavan kirjailijan uutuudessa, niin Selja Ahavan Nainen, joka rakasti hyönteisiä -kirjassa kuin Anni Kytömäen Margaritassakin. Kumpikin kirjailija on ollut Finlandia-ehdokkaana, ja kyllä luulisi, että ainakin jompikumpi, ellei molemmat, on sitä myös tänä syksynä!
 

Lauantaina 24.10 klo 15


Taidehistorioitsija, kirjailija, Anna Kortelainen kertoo uutuuskirjastaan Tulirinta. Filosofian tohtori Anna Kortelainen on väitellyt Albert Edelfeltistä ja nyt Tulirinta käsittelee Edelfeltin ainoan avioliitossa syntyneen pojan kohtaloa 1900-luvun alun Ranskassa.

Tapahtumapaikkana Kristoffer-Sali, Opintie 2.

 

Lauantaina 31.10 klo 15


Juha Hurmeen spektaakkelinomainen yhden miehen Suomi-show. Juha Hurmeen uusin romaani Suomi on lempeä kertomus rakkaasta kotimaastamme.

Tapahtumapaikkana Naantalin Kylpylä 

 

Lauantaina 7.11 klo 15

Kirjailijat Roope Lipasti ja Jussi Seppänen kertovat uutuuskirjoistaan Aviotärähdys ja Jussi Seppänen. Ylen Turun radion rakastettu radioääni, lavarunoilija Kalle Talonen haastattelee kirjailijoita, joille yhteistä on paitsi huumorin älykäs käyttäminen ja myös loistava tarinan johdatus. 

Tapahtumapaikkana Naantalin Kylpylä.

Liput kaikkiin tapahtumiin maksavat 12 euroa / kpl. Osta lippusi ennakkoon Pienestä Kirjapuodista tai ovelta puolta tuntia ennen tapahtumaa, mikäli lippuja jää ovelle myyntiin.