SUNNUNTAINA 9. elokuuta

Tapahtumapaikka:

Kultaranta Resort, Särkänsalmentie 178, 21100 Naantali

Minna Martin.jpg
 

Sunnuntailippu

 

10.00 Psykoterapeutti, tietokirjailija Minna Martin ja kasvatusalan ammattilainen, kirjoittaja Petra Saariranta: Mielelläni kehossani – kohti hyväksyvää suhdetta itseen.

Naisen suhdetta kehoonsa monipuolisesti käsittelevästä kirjasta sen tekijöitä haastattelee tietokirjailija Tuula Vainikainen.

10.45 Teatterin ja kirjoittamisen opettaja, esikoiskirjailija Marja Kangas:

Miestä näkyvissä

Romaani voitti Tarinan viemää -kirjoituskilpailun ja nousi tuomariston suosikiksi erityisesti vapauttavan naurunsa vuoksi

11.15 Tietokirjailija / kääntäjä esseisti Tommi Uschanov:

Kuinka musiikkia käytetään

Kirja kertoo mm. siitä, miten monin eri tavoin musiikki voi liittyä erilaisiin itsensä ulkopuolisiin asioihin, kuten kieleen, historiaan, teknologiaan ja tanssiin - ja miten tietoisuus tästä voi vaikuttaa siihen, millä korvilla musiikkia kuuntelee

12.00 Kirjailija Kristiina Vuori: Neitsytkruunu

Suomen parasta historiallista viihdettä kirjoittavan Kristiina Vuoren uusin kirja kertoo Anna Tottista ja ajasta, jona nainen oli miehen omaisuutta, papit kurittivat syntisiä ja näkymätön pelko oli todellista

12.45 Jöns Budde

Näyttelijä Teemu Aromaa Jöns Budden roolissa puhuu kirjailija Roope Lipastin kirjoittaman tekstin pohjalta Naantalin luostarin nunnille ja tietokirjailija / pohjoismaisen historian dosentti Marko Lamberg kertoo Suomen ensimmäiseksi kirjailijaksi mainitusta munkkiveli Jöns Buddesta, joka vaikutti Naantalin luostarissa 1400-luvulla.

14.00 Yksinpurjehtija Tapio Lehtinen ja toimittaja Ari Pusa:

Yksin seitsemällä merellä

"Luulin, ettei hirviöitä ole olemassa, kunnes kohtasin sen." - yksinpurjehtija Tapio Lehtinen kiertäessään Kap Hornin. Kirja avaa elävästi ja huumorintajulla Lehtisen jännittävää yksinpurjehdusta maailman merillä. Kirjan kirjoittaja Ari Pusa on yksi Suomen kokeneimpia urheilutoimittajia, joilla on pitkä ura Helsingin Sanomissa​.

Marja Kangas.jpg
tommi uschanov.jpg
Kristiina Vuori.jpg
Marko%20Lamberg_edited.jpg
Teemu%20Aromaa_edited.jpg
tapio lehtinen.jpg
Ari%2520Pusa%25202_edited_edited.jpg
 
anna-riikka_carlson_edited.jpg
Markus Leikola-3.jpg

Kirjailijoita haastattelevat kustantaja Anna-Riikka Carlson ja kirjailija Markus Leikola.

sinikka-sokka.jpg

Musiikillinen päivällinen

 

15.00-17.30 Rakastettu esiintyjä/ näyttelijä/ laulaja Sinikka Sokka emännöi musiikillisen päivällisen

Sinikka esittää ohjelmistonsa parhaimmistoa vuosien varrelta säestäjänään Eero Ojanen. Päivällisen menu on suunniteltu Sinikan reseptien pohjalta.

Luovan kirjoittamisen kurssi

 

9.00-15.00 Luova kirjoittaminen jatkuu

Ohjaajana kirjailija Petri Tamminen.

max. 15 henkilöä

 
petritamminen.jpg