Majoitus ja ruokailu

Majoitu Kultaranta Resortin ylellisessä Luhtihotellissa

 

Naantalin Kirjajuhlat on koko viikonlopun kestävä elämyksellinen tapahtuma. Kirjoihin päästään tutustumaan seuraamalla ja osallistumalla kirjailijahaastatteluihin, kuuntelemalla ääneenluentaa, osallistumalla teatteritapahtumiin sekä musiikkipitoisiin illanviettoihin.

Majoitu tapahtuman aikana mukavasti Kultaranta Resortin ylellisessä Luhtihotellissa keskellä kauneinta saaristomaisemaa.

Majoitus yhdelle henkilölle  100 € / vrk

Sisältäen majoituksen yhden henkilön standard- ja mini suite-tason luhtihotellihuoneessa, aamiaisen sekä Klubirakennuksen sauna- ja kuntosalitilojen vapaan käytön.

Majoitus kahdelle henkilölle 130 € / vrk

Sisältäen majoituksen kahden henkilön standard- ja mini suite-tason luhtihotellihuoneessa, aamiaiset sekä Klubirakennuksen sauna- ja kuntosalitilojen vapaan käytön.

Lisätiedot ja varaukset:

p. 075 326 6000

myyntipalvelu@kultarantaresort.fi

Kultaranta Resort Oy

Särkänsalmentie 178, 21100 Naantali

Ruokailu

Kahvila

Klubirakennuksessa sijaitseva kahvila tarjoaa kuumia ja kylmiä juotavia sekä makeaa ja suolaista pienempään nälkään.

Ravintola Kultaranta

Klubirakennuksessa sijaitseva Ravintola Kultaranta isoine näköalaterasseineen ja anniskeluoikeuksin tarjoaa hyvät puitteet nauttia aamiaista ja lounasta. Toukokuun alusta lähtien voit nauttia päivittäin maukasta kotiruokalounasta, johon sisältyy salaattibuffet, päivän keitto, lämmin ruoka sekä kahvi, tee ja pieni makea.

Lounas Naantalin Kirjajuhlien vieraille:

Lounasbuffet 10,00 €

Keittolounas  8,00 €

Heineken House

Gourmetpizzoja, rentoa tunnelmaa, raikkaita juomia ja hyväntuulista ja asiantuntevaa palvelua. Heineken Housen herkulliset gourmetpizzat valmistetaan oikeassa pizzauunissa – vain ja ainoastaan tuoreista raaka-aineista sekä Kultarannan oman reseptin tomaattikastikkeesta. Listasta löytyy myös herkulliset ja runsaat salaatit sekä raikkaita juomia.

© 2020 Naantalin Kirjajuhlat, pidätämme oikeudet muutoksiin.

Vuoden 2021 ohjelma julkaistaan keväällä 2021.