Naantalin Kirjajuhlat_logo_vaaka

Kurssit ja tapahtumat

Kurssit Naantalin kirjajuhlilla

Torstai 11.8. klo 10-14
Kristiina Turtonen: Sanasta kuvaksi, Liput 80e

Kuvataiteilija Kristiina Turtonen ohjaa ajatuspolun kautta osallistujat maalaamaan taulun valitsemansa tekstin pohjalta. Hinta 80 e sisältäen tervetulijaismaljan sekä pienet purtavat, kahvituksen ja materiaalit. Kurssipaikkana on Ateljee Galleria Kristiina Turtonen. Mukaan mahtuu 12 ensin ilmoittautunutta.

Lauantaina 13.8. klo 9-16 & sunnuntaina 14.8. klo 10-16
Petri Tamminen: Luovan kirjoittamisen kurssi, Liput 150e

Kirjailija Petri Tamminen ohjaa kirjoituskurssin, jonka aikana opiskellaan kirjoittamisen teoriaa ja tehdään kirjoitusharjoituksia. Pääpaino on ohjatussa kirjoittamisessa, sillä kurssin aikana tavoitellaan hiljaisuuden retriitin omaista tilannetta. Kurssipaikkana on Kultaranta Resort. Hinta 150e. Mukaan mahtuu 14 ensin ilmoittautunutta.

Naantalin Kirjajuhlat jalkautuu kylille!

Kolmatta kertaa järjestettävät Naantalin Kirjajuhlat levittäytyy myös keskustan ulkopuolelle: nyt ensin Livonsaareen ja Kultarantaan

Lauantaina 6.8. Klo 18
Kyläiltamat Livonsaaren Seurantalolla, liput 20e

Ohjelmassa on juhlapuhe, kansansivistystä, runonlausuntaa ja musiikkia. Kansansivistysosio koostuu kirjailijahaastatteluista. Musiikista vastaa taidokas, monipuolista ohjelmistoa esittävä sellokvartetti Fourtune. Ohjelman kesto 2,5 tuntia

Tiistaina 9.8. klo 17-19
Pyhiinvaellus Kultaranta Kurulle, liput 20e

Lähtö pyhiinvaellukselle tapahtuu Kultaranta Resortin Kappelilta ja suuntautuu luontopolkua pitkin laavupaikalle. Matkalla on mukana eräopas ja perillä nautitaan järjestäjän tarjoamista retkieväistä sekä ohjelmasta. On myös mahdollisuus keskustella pyhiinvaellukseen liittyvistä teemoista. Mukaan mahtuu 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.