KURSSIT 2021
 
Kristiina_Turtonen.jpeg

KURSSI: Kuvataiteilija Kristiina Turtonen: Sanasta kuvaksi

 

Torstaina 12.8.

10.00-14.00 Ihanaa, pääset maalaamaan taulun!

Taiteilija Kristiina Turtonen kuljettaa ja ohjaa ajatuspolun kautta osallistujat maalaamaan kunnollisen kokoisen taulun. Valitset jonkin kirjan/runon/tekstin, joka on vaikuttanut syvästi mielikuviisi. Sitä mitä maalaat, ei kerrota muille kuin ohjaajalle. Lopuksi paljastetaan lähdeteokset, arvuutellaan ja yhdistellään maalaukset teksteihin.

Tapahtumapaikkana Ateljee Galleria Kristiina Turtonen Vanhankaupungin sydämessä, osoitteessa Mannerheiminkatu 15. Hinta 80,00€, sisältää tervetuliaismaljan ja pienet purtavat, kahvituksen, materiaalit, ohjauksen ja maalaamisen ilon! Torstaina 12.8. klo 10-14.

petritamminen_edited.jpg

KURSSI: LUOVAN KIRJOITTAMISEN KURSSI

 

Luovan kirjoittamisen kurssi, ohjaajana Petri Tamminen 

Kirjoittamista, niinkuin mitä tahansa muutakin taitoa voi opiskella. Luova kirjoittaminen on paitsi tehokas, myös hauska tapa oppia.

Kirjailija Petri Tamminen on Suomen kysytyimpiä luovan kirjoittamisen opettajia, ja hän ohjaa 2-päiväisen kirjoituskurssin osana Naantalin Kirjajuhlien ohjelmaa.


Kurssin sisältönä on sekä kirjoittamisen teoriaa, että ohjattuja kirjoitusharjoituksia. Työt käsitellään ryhmän kanssa, joten niistä on mahdollista saada myös palautetta.
 

Kurssi järjestetään Kultaranta Resortin vanhassa päärakennuksessa, joten puitteet kirjoittamiselle niin sisällä kuin ulkonakin sään salliessa ovat hienot ja arvokkaat. 


Kurssille otetaan 15 osallistujaa ja sen hinta on 150e.

Aikatalu: Opetusta lauantaina 14.8 klo 9-16 ja sunnuntaina 15.8 klo 10-16 (sis. ruoka - ja kahvitauot)

Hinta 150 euroa

 

KURSSI: RESTORATIIVINEN JOOGA

 

Johdanto restoratiiviseen joogaan -kurssi Naantalin Kirjajuhlilla 

Lepää, palaudu ja opi uutta restoratiivisesta joogasta Levon vallankumous -kirjan kirjoittajan, jooganopettaja Kirsi Saivosalmen kanssa.

Kauniiseen Kultaranta Resortiin sijoittuva kurssi on yhdistelmä rauhoittumista ja antoisaa uuden oppimista. Kurssi perustuu Levon vallankumous -kirjaan (Tammi 2021), joka on ensimmäinen kokonaan restoratiiviselle joogalle omistettu, suomalaisen jooganopettajan kirjoittama opas.

 

Mukaan voi tulla omaksi iloksi keräämään voimia tai myös tunnustelemaan, haluaako jatkaa eteenpäin ohjaajaksi. Johdantokurssi luetaan hyväksi ohjaajakoulutuksessa. 

 

Restoratiivinen jooga on:

 • rentoutumista ja tietoista läsnäoloa joogavälineiden avulla pehmustetuissa ja passiivisissa asennoissa, joissa viivytään 5-25 minuutin ajan

 • syvää tietoista levon tilaa ja voimavarojen palauttamista, ei venyttelyä

 • tilaisuus hiljentyä omien tarpeiden äärelle ja suositeltavaa etenkin kuormittuneille, kiireisille tai ärsyketulvan rasittamille ihmisille

 • parasympaattista lepohermostoa aktivoivaa, kehoa rentouttavaa ja mieltä tasapainottavaa. 

 

Kurssin sisältö:

 • noin puolet kurssista on ohjattua joogaa, jossa voit uppoutua kokemaan harjoituksen

 • 30 prosenttia on perehdytystä asentojen rakentamisen tekniikoihin käytännön esimerkeillä

 • 20 prosenttia luentoa: restoratiivisen joogan juuret, periaatteet ja vaikutusmekanismi; lepo tietoisena toimintana ja osana arkea.

 

Tarkemmat tiedot 

 • Ajankohta: Perjantaina 13.8.2021 kello 9.30-16.30 (sisältää 1 h lounastauon).

 • Kenelle? Kaikille kiinnostuneille riippumatta joogakokemuksesta tai notkeudesta. Soveltuu myös joogaohjaajille tai esimerkiksi hoiva-alalla työskenteleville, jotka haluavat kokeilla harjoitteita työssään.

 • Ohjaaja: Kirsi Saivosalmi, levon lähettiläs, restoratiiviseen joogaan erikoistunut jooganopettaja, kouluttaja ja Levon vallankumous -oppaan (Tammi) kirjoittaja.

 • Tarvikkeet: Osan joogatarvikkeista saat lainaan paikan päältä. Myöhemmin tarkentuu, mitä mahdollisesti pitää tuoda itse mukana.

 • Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu Pieneen Kirjapuotiin (Myöhemmin voit ostaa kurssiosallistumisen myös maksamalla kurssimaksun Naantalin Kirjajuhlien sivujen kautta. Pienryhmässä on vain rajallinen määrä paikkoja. Jos joudut peruuttamaan tulosi, maksua ei palauteta, mutta voit siirtää oman paikkasi toiselle kiinnostuneelle.

 • Hinta: 95,00€

kirsi_saivosalmi_2021_edited.jpeg